TIPS SIFAT ORANG DILIHAT DARI CARA MENGGUNAKAN BANTAL

Mar 12, 2018 | / Tips / Umum |
Rate:
Dilihat 882x
1.) Memeluk bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, musik dan sastra. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2.) Menggunakan banyak bantal
Mereka biasanya kurang keyakinan. Dalam kehidupan seharian, mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3.) Tidur dengan satu bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan pikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4.) Meletakkan bantal di bawah kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita-cita. Mereka tidak suka berusaha.

5.) Tidur tanpa bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6.) Tidak punya bantal
Kasian deh looee...!!

7.) Tidur gigit bantal
Kelaparan...

8.) Tidur sambil lempar bantal
Kesurupan setan...

9.) Tidur di dalam bantal
Mati konyol... (Lagi iseng banget sich?)

10.) Tidur sambil ciumin bantal
Lagi mimpi jorok tuch.....naugthy dreams
Tips Pilihan Lainnya: