Lagu Doraemon Versi Jawa

Feb 03, 2018 | / Humor / Lagu |
Rate:
Dilihat 1736x
Lagu Doraemon Versi jawa:
“aku pengene ngene,
aku pengene ngono.
Pengen iki pengen iku akeh tunggaLe.
Kabeh kabeh kabehe,
iso di kabuLken.
Iso di kabuLken
ngangge kresek ajaib..
Aku pengen mabur bebas nang angkasa.
*Oy,kinciran pring!*
La La La…
Aku tresno buanget,
do-ra-ee-mon..”
‎​​
Humor Pilihan Lainnya: